måndag, november 08, 2010

Höstlovet är över för den här gången.

18:00

Det är viktigt att lyssna på sin kropp. Imorse upplyste min kropp mig om att: "Du trodde du skulle gå till skolan, men det kan du glömma. Nu ligger du still, drar täcket lite längre upp och somnar om." Det var liksom inte läge att tjafsa emot där. Jag gjorde som min kropp tyckte och sov till kvart över elva.

Så, idag har gått åt till att vara sjukling hemma, med svullen hals och hosta. En lagom effektiv sjukling, om jag får säga det själv - äntligen har jag haft tid att städa mitt rum. Nu känns det faktiskt lite som jag bor där och inte bara är inhyst där. :)

Det blev inte så mycket till lov i veckan, det har varit saker inbokade varje dag. Vilsamt på ett annat sätt än skolveckan, men ändå mycket att göra. Födelsedagsfester två dagar i rad - herregud vad rolig det var! Fredagen med Beyoncétema hemma i farmor&farfars hus och jag kände mig verkligen som en diva, faboulous och fierce till tusen! Fredagen tog inte slut förrän när jag försökte smyga in hemma klockan 7 på morgonen och höll på att DÖ av chock när mamma öppnade dörren för mig - hon kunde inte sova, så vi drack morgon-te och pratade i det sovande huset innan jag gick och la mig. Somnade som en sten.

Lördagen startade om när jag drog till Twisted för en workshop med SugaPop. Jag var så pepp att jag bokstavligen studsade upp och ner på stället. Det blev helt grymt. SugaPop är en del i the foundation i dansvärlden och att ta klass för honom är en upplevelse. Han pratade mycket och jag kände mig som en blomma med vätskebrist - vattna mig! Sluta inte prata! Så mycket som bara går rätt in i hjärtat och stannar där. Han har inte hört det han säger av någon annan, det är hans erfarenheter och han vill dela med det. Han vill förmedla glädjen med att dansa och om jag ska sammanfatta över tre timmars workshop så kan jag göra det med tre ord:
Just feel it.
Så enkelt och så svårt är det.

När jag smet ut från klassen kvart i sju var den fortfarande inte slut, men jag skulle på På Riktigts födelsedagskalas. Som jag sett fram emot det, och jösses, så bra det blev! Inget speciellt egentligen, men varför krångla till saker? God mat, bästa sällskapet, tårta och massa prat. Det är så sällan vi ses mer än en timme åt gången, så att få sitta ner och bara kunna chilla och prata var helt perfekt. :)

Imorgon hoppas jag må bättre, men lär få se i månen efter att dansa i minst ett par dagar till. Jag siktar på torsdag. Det finns dock andra saker imorgon att se fram emot - skrivstuga med Fröken B står på schemat och det kommer bli så fett. :)

Inga kommentarer: