torsdag, oktober 14, 2010

Jag är en b-girl!

16:17

Sen förra torsdagen har jag övat som en gris på de freeze:s Abe visade och idag gick det verkligen. Först lite trevande, sen gick det bra, sen gick det riktigt bra av bara farten. Jag chockade mig själv genom att (väldigt långsamt, men ändå!) gå från six-step in i min freeze och tyckte att det var mycket lättare än att bara göra själva freezen. Wow. Jag älskar breakdance. Jag är en b-girl. Det känns amazing. Och jag är bitter som faan över att missa Betongfighten, en breakbattle på asfalt som kommer gå av stapeln på lördag på Heden basketplan, för jag är i Värnersborg och blir fotograferad med mina bröder. Make no mistake, jag vill verkligen ta de där bilderna... men jag vill väldigt gärna vara på breakbattle också. Surt, men det kommer fler... snart hoppas jag. :)

2 timmars break gjorde mig halvdöd. Nu ska jag och Smarty och kanske T iväg för lite mer breakträning på Hiphop Akademin - SEN ska jag avsluta dagen med 1 timmes popping och hem och dö av trötthet. In a good way. Idag har jag mått väldigt bra. Tacksam för det.

2 kommentarer:

Bella sa...

Va roligt med b-girl bland alla dessa b-boys. Tänkte att du skulle tycka om att jag idag visade upp en massa hiphopdansare på projektorn för mina F1:or. Istället för fritids liksom. Och som de blev inspirerade. Kort därefter stog flera och försökte snurra på golvet och göra andra "häfitga moves" som de kallade det. =)

Fummelfot sa...

Ja, det dräller ju inte av tjejer inom breakvärlden precis... men nu är det en mer i alla fall. ;) Oh ja, det tycker jag verkligen om, vad roligt och vilken bra idé! Dans verkar kunna engagera väldigt lätt och väldigt fort. :) Haha, vi får slå våra kloka huvuden ihop någon gång så får jag komma och dansa med "dina" elever. :)