lördag, september 25, 2010

Mindre depp.

14:31

Fredag var en jävligt jobbig dag. Jag höll humöret och fasaden uppe så mycket jag kunde, men orkade verkligen inte följa med klassen till fredagsträningen. Pratade med några av dem och det är klart de förstår, de älskar ju dans precis som jag. Istället satte jag mig och sov på bussen hem till mamma och pappa - ett tomt hus där jag deppade i lugn och ro, drack te och chillade i soffan var precis vad jag behövde.

Jag vet att det inte är konstruktivt för fem öre att bara deppa ihop och hata allting, men det behövs ibland, det precis lika mycket som att vara glad. Motpoler. Bryt ihop och kom igen då, som det heter och det var vad jag gjorde. I fredags kämpade jag mot destruktiva impulser hela dagen - det jag ville göra vad basic att dricka mig jättefull, äta allt inom synhåll, ligga med en helt främmande människa och röka massa cigaretter. Fullt medveten om att inget skulle bli bättre av nämnda saker åkte jag till Kungsbacka med Lady Hickups och kollade när Twisted Feet dansade på Kulturnatta, sen tog vi oss in till stan och köpte kvällsmat (färdiga mackor) på Hemköp som avnjöts mitt i Nordstan innan vi avrundade kvällen med ett glas vin på hotell Avalon. Sen åkte jag med och sov hemma hos henne eftersom jag hade noll lust att åka hem till min tomma lägenhet.

I lördags morse kändes det lite lättare och jag vet att "the botten is nådd" och jag har fått deppa ihop, så nu kan det bli bättre. Igår var jag på Bondens Marknad, besökte Buzzstop 28 och var och tränade gym. Träningen var rätt tråkig, men det kändes ändå bättre efteråt. Jag har börjat tänka på allting som jag KAN träna istället för det jag inte kan. Jag kan träna på att groova med överkroppen, waves, snakes, öva upp mina pops, isolations och tutting - kort sagt bli en bättre dansare, för det kommer knäcka när jag sätter ihop det med ett schysst footwork.

Ni ser? Jag är redan på G igen. ;)
Lördagkvällen spenderade jag annars på inflyttningsfest hemma hos Gabs och Smörgåsen. Det blev en perfekt hemmafest - trevligt folk, lugn och ro, ingen gå-ut-hets och roliga diskussioner. Jag blev full, vilket jag inte blivit på jag minns inte när, men allt kändes bara finemang. Jag sov på deras soffa till typ kvart över 11 idag. Det känns finemang fortfarande och ikväll är det mys och pizza. :)

Inga kommentarer: