onsdag, september 15, 2010

Dans, dans och farmor/mormorkärlek.

22:00

Jag kom med i den redan fulla lockingklassen, så nu tänker jag bli lockingnörd också! :) Att det inte kändes som det gick in särskilt mycket i mitt huvud är en annan sak - tre timmars dans innan satte sina spår och jag hängde inte RIKTIGT med om vi säger så. Sen var det bara hem för lite mat i magen och ladda om för NYC. När jag cyklade till Twisted igen bad jag en stilla bön: "Snälla, gör så att Twisted D inte är på Hitlerhumör den här veckan också, för då dör jag." (han var det förra veckan. Det låter värre än vad det är, han blir bara petnoga med allt vi gör och drillar oss genom samma sak om och om igen. Nyttigt som attans men GALET jobbigt varje gång!) Jag fattade inte riktigt hur min kropp skulle orka med en timmes dans till, men hör och häpna - det gjorde den! Och vad mer - den gjorde det så bra att jag till och med fick beröm efter lektionen! Det fick mig att sväva på små moln av lycka hem genom regnet och har piggat upp min dag idag med. :)

Imorse vaknade jag och min kropp kändes halvdöd. Speciellt vaderna. Därför undrade jag lite vad som fick mig att svara "Jag är på!" när T undrade om det var någon som ville öva breakdance i skolan innan lunchen, men sanningen är att jag verkligen ville. Jag är danspepp hela tiden, trots att jag trött. Looooving it! :)

Slutligen vill jag bara tillägga att min mormor och min farmor är två helt underbara kvinnor som jag älskar mer än det finns kärlek av i mitt hjärta. När jag var mindre så blev jag ofta irriterad på deras ständiga frågor om jag ville ha något att äta, om jag var hungrig och jag var alltför snabb med att komma med snäsiga och näsvisa svar. Det är en av de sakerna jag verkligen ångrar i efterhand. Idag ser jag istället den otroliga omtanke som de lägger på oss barnbarn och blir lika lycklig varje gång. Alla handbollsmatcher de sett, alla dansuppvisningar, teckningar de sparat, besökta blockflöjtskonserter och luciatåg. Farmor sa till mig idag: "Du måste höra av dig lite oftare, jag blir orolig när du inte gör det, och jag vill inte tränga mig på." Då sa jag som mormor oftast säger: "Det får farmor och mormor göra, och de får fråga saker som andra inte får göra också!" Fina mormor som säger till mamma att: "Hon måste se till att ta det lite lugnt också..." för att hon är orolig att jag flänger runt för mycket och lägger för lite tid på mig själv. Herregud, lägg er i så mycket ni vill! Jag vet att de gör det av och med kärlek och jag vill det tusen gånger om. <3

Inga kommentarer: