tisdag, augusti 24, 2010

Välkommen till en ny skolvecka! :)

22:01

Välkommen tillbaka för en ny skolvecka!
Det är underbart, jag vaknar varje dag och vill gå till skolan, jag vill träffa min klass och skratta, ge och få energi, prata dans och liv och allt på rasterna. Idag var det hiphop med Nina på schemat - awesome dag! Nu har jag träningsvärk från skulderbladen ända ner i låren och en grymt öm och välanvänd ländrygg, but I'm lovin' it! Jag skrattade och var tvungen och spontankrama Marty idag när vi körde fys och en särdeles jobbig axelövning och den utbrast efter ett tag, med tillhörande lidande ansiktsuttryck: "Jag kan inte hålla upp mina armar längre!". Hilarious. ^^

Vi har fikadag på tisdagar har vi bestämt - jag gjorde en banankaka som var mjölkfri, vegansk och glutenfri. Tyvärr såg den ut som bajs, men smakade alldeles underbart och klassen rensade faten. Bra betyg. :)

Jag har gett blod och har för taskigt järnvärde - de ska kolla total järnstatus på mig och jag ska bli uppringd och inbokad på Sahlgrenska för att träffa läkare så att det inte något knas med mig. Lite nervös. Men jag fick den snygga t-shirten i alla fall. :)

Jag är fortfarande inne i ett flow med maten och känner att det funkar, nu går det smooth. I cherish the feeling inför de dagar det kommer bli jobbigt. Senaste gången jag trillade tillbaka var i lördag, hemma hos Bus med hemmalagad pasta med svamp. Det gick också bra, på sätt och vis - jag konstaterade bara att nehej, det gick inte som jag planerat, men det gör det nästa gång , tänkte igenom varför det hade hänt, accepterade, och så la jag det bakom mig. Jag kan göra sånt numera, är det inte fantastiskt? :)

1 kommentar:

pictures of me sa...

det är fantastiskt! <3