onsdag, augusti 25, 2010

Måste får inte vara med längre!

17:07

Det har varit ruskigt mycket att göra sen förra måndagen. Idag slog det över lite och efter att ha cyklat genom ett jävla monsunregn med motvind var jag skitförbannad och svettig när jag kom till skolan. Min most marvelous klass hjälpte mig lite tillbaka på rätt köl, men jag har ändå sakta glidit lite längre ner i dåligt-humör-mood. När jag cyklae hemåt kände jag mig nästan gråtfärdig av trötthet och känslan av att ha jättemycket jag måste göra som hängde som ett moln över mig.

Men så! Envetet cykeltrampande uppför Södermalmsbacken slog det mig som en blixt från klar himmel varför jag kände mig så låg. Helt plötsligt har jag börjar tänka att jag MÅSTE göra saker. Måste och jag är väldigt sällan bra kompisar. Faktum är att Måste går mig på nerverna och gör mig både ledsen och orolig om jag umgås för tätt med honom. Bara insikten om det fick axlarna att droppa ett par snäpp.

Så, jag försöker se det som att vissa saker behöver jag göra och andra saker vill jag göra. Ytterligare saker är kanske något jag måste prioritera bort för tillfället för att orka med. Idag har jag i alla fall laddat lite batterier genom att vara hemma hos Stor Kusin för att gratta honom lite i förskott på hans 20-årsdag. Massa goda ostar, lite jordgubbar och champagne i kombination med en massa skratt och kärlek kan verkligen pigga upp en onsdag. :)

Nu är jag dock SJUKT trött - träningsvärk i hela kroppen och sluttänkt i knoppen.
Sängen hägrar, godnatt!

Inga kommentarer: