lördag, augusti 28, 2010

Förkylningseländig.

10:04

Igår var jag på fest hos en av mina nya klasskompisar. Jag var smånervös hela dagen för att jag skulle hamna i ett hörn och ingen skulle prata med mig. Jag tycker kan vara svårt med nya människor, men jag har gett mig katten på att verkligen försöka knyta band och inte helt enkelt undvika det som jag har gjort förut (KoF-utbildningen, host hrrm...). Så, strax efter åtta hoppade jag på cykeln och tog mig (efter att ha hamnat bara liiite vilse) till Allie i Majorna. När jag kom in insåg jag att jag hade oroat mig alldeles i onödan - Allie såg mig och utbrast: "Du kom! Vad roligt!" Därefter var jag ett enda stort leende resten av kvällen. Jag dansade tills jag blev svettig, pratade med folk och hade kul. Kvart i ett cyklade jag vråltrött hem, fånleende nästan hela vägen. Så glad och lättad. :)

Imorse vaknade jag tjugo i sex med rivande halsont, en svullen hals, täppt näsa och huvudvärk. Nu mår jag förkylningseländigt och tycker delvis jättesynd om mig själv och delvis att jag är mesig, det är ju bara en förkylning. Det är så lustigt att jag mellan varje omgång jag är sjuk totalt lyckas glömma hur jobbigt det är. Det värsta är att det stod både dans och utgång till sista klubb Love Tip på schemat idag, men jag tror att jag måste göra vissa ändringar. Jag vill inte, jag vill dansa! >.<

Nåja. På shcemat står också det mer stillsamma att gå till Bondens Marknad med Lady Hickups och få låna Stålmannen och förhoppningsvis Gabs som massage-övningsdockor. Tack för att ni offrar er guys. ;)


Apropå dansa - nästa fredag kommer min klass att ha vårat första uppträdande! på Göteborgs feministiska filmfestivals invigningsgala, på fredagen 21.30. Biljetter kostar 150 kr för alla tre dagarna och 70 kr för en dag. All support är välkommen - och personligen så älskar jag våran show, så kom dit och stötta! Om du är pank, inbokad eller i en annan världsdel - lugna puckar, filmen på oss kommer dyka upp både här, på Facebook och YouTube. ;)

Inga kommentarer: