söndag, augusti 29, 2010

Familjens läkande kraft.

13:39

Idag mår jag bättre, men låter som jag mår sämre --> har inte ont i halsen, men låter som jag dragit i mig minst ett paket cigaretter om dagen i 15 års tid. Fortfarande täppt i näsan och hostar slem. Men bättre. :)

Något annat som är bättre är att jag tagit tag i pluggandet också. Jag har en magisteruppsats att opponera på på onsdag och jag har bara inte orkat börja läsa den. Det har varit så mycket annat som pockat på uppmärksamheten, med skola och dans, jävla CSN, låga järnvärden, trötthet och en relation som har krävt massa med tankeverksamhet - så jag har inte haft vare sig ork eller energi till att börja. Vilket i sin tur har stressat mig som attans, för jag behöver göra opponeringen för att kunna få godkänt i magisterkursen. Men yes, nu är jag igång. Jag läste i torsdags, jag läste igår, jag läser idag. Jag har måndag och tisdag på mig. Piece of cake!

Hemma hos mamma och pappa idag -min egen lägenhet är inte tillräckligt hemma än för att kunna ge den comfort:en som att vara sjuk i mitt barndomshem gör. Här säger pappa åt mig: "Men ta det lugnt en stund. Lägg dig ner och vila." och mamma frågar om jag vill ha te. Jag tror på det där med familjens läkande kraft. :)

Nu är min rast slut.
Tillbaka till papper och markeringspenna i hand!

3 kommentarer:

Adrian sa...

Åhåhå! Tack detsamma! :D Krya på dig hörru! <3

Bella sa...

Äsch, det är bara att flumma lite på opponeringen så fixar det sig =)
Vad läser du förresten?

Fummelfot sa...

@ Adrian - hoppas du hinner dyka upp på någon mer klass innan du drar! :)
@ Bella - Ja, det är så jag tänker rädda mig om det skulle bli så. Fast nu när jag faktiskt läser uppsatsen så hittar jag en massa saker som jag stör mig på. ^^ Just nu skriver jag magisteruppsats inom kostvetenskap på Pedagogen... typ. Den borde blivit klar förra terminen, men blev det inte. Så, på riktigt läser jag en kurs på Kvinnofolkhögskolan som heter feministiska studier med hiphopdans som inriktning. Jag läser genusvetenskap och feminism tre dagar och dansar två dagar. Awesome, precis där jag vill vara nu! =D