torsdag, juli 15, 2010

Träning som träning? och pastalunch.

16:11

Jag brukar varje gång förundras över den skillnaden jag upplever dagen efter-två dagar efter att ha tränat styrketräning på gym och en löprunda. Styrketräning på gym gör mig helt slut i huvudet och ger en enorm seg känsla i kroppen dagen efter, men efter ett rejält löppass är musklerna "bara" trötta och huvudet är helt OK. Intressant hur det funkar, jag skulle vilja gå ner på molekylnivå och veta vad som händer egentligen. :)

Jag har längtat efter pasta med zucchini-auberginesås (som den jag åt i Innsbruck) och idag på lunchen svängde jag ihop som jag trodde att de hade gjort, med en lätt modifikation i form av lite konserverade plommontomater. Pure heaven, men jag åt lunchen väl medveten om att jag skulle få blodsockerdipp och en lite bråkig mage på eftermiddagen... jag känner min kropp nog för att kunna räkna ut det. :P Det är därför jag väljer bort pasta för det mesta, men när jag äter det, så ska det vara fina grejer och jag njuter till tusen. Ångrar mig inte ett dugg , trots att jag fick ta 15 minuter på soffan strax efter halv tre för att kunna hålla mig vaken. :)

Ingen träning idag - däremot ska jag cykla ett ärende till Kållered åt farmor och... ja. Det var nog det. Jo, jag ska baka bröd också! :)

Inga kommentarer: