söndag, juni 06, 2010

Kvällsträning.

21:44

Det blev inget lapa sol - solen behagade gå i moln med samtidig blåst, så vi höll oss inne, drack te, gjorde innan nämna cheesecake, pratade och tittade på film. Vi hade bägge sett "Chocolat" innan, men vad gör det när det är en bra film? :)

På bussen hem, kom den över mig, den där känslan - "Jag vill nog träna när jag kommer hem..." Tack för det. :) Hem, klädbyte och iväg. Bestämde att jag inte orkade med att ta mig till någon skog utan bara sprang längs med vägen. Det var en kvällstrött sol, doft av nyslaget gräs, syréner och jag. Det var väldigt flackt, skogsslingorna jag brukar springa är vanligtvis kuperade, så det var rätt ovant. Efter en halvtimme var jag hemma igen och körde lite fys när jag ändå var igång - knän mot magen, utfallssteg, armhävningar och en plank-variant. Det sved rätt skönt, fast jag blir lika sur varje gång jag inser att jag fortfarande är ruskigt klen i bröstmusklerna. Det får blir sommarquest no. 1 - få upp styrkan i överkroppen (axlar, bröstmuslkler och armar that is.) Jag vet ju själv att jag är klen där för att jag tycker det är tre urtråkiga musklergrupper att träna... för att jag är svag i dem. Så jag tränar dem inte and it goes on.

Into-the-wild-Maria introducerade ett (i mitt tyckte) roligt koncept med workout of the week, WOW, som jag tror jag ska leka med nästa vecka. Tre övningar om dagen kan knappast ta lång tid och jag gör ju något svettigt i princip varja dag, så det är bara att squeeze:a in det då. :)

Imorgon är det arbetsvecka igen och i fredags nämndes det inlineshjul i ett samtal, så jag fick den briljanta idéen att slopa cykeln imorgon och åka inlines till jobbet. Will be awesome! Håller tummarna för att slippa regn.

Inga kommentarer: