söndag, juni 06, 2010

Städning och solstrålar.

13:43

Som jag förutspådde det blev det inte mycket sömn för mig igår natt - en sisådär 4 timmar lyckades jag nog skrapa ihop. Inte för att det hade någon som helst påverkan på mitt humör eller energi, jag studsade runt hela dagen som en solstråle och det var först vid 4-tiden på eftermiddagen som jag slocknade 1,5 timme i soffan i förberedande syfte - jag och Halmstad hade planerat in Kontiki och klubb Fresh på kvällen och då är det ju bra att vara vaken (framförallt är det ganska trevligt med ett sällskap som inte somnar framför ögonen på en.). :)

Kvällen var bra - det tog en stund innan det började bli lite mer åt hiphop istället för r'n'b-hållet, så vi satt ute i sofforna och diskuterade musik, dans och dejtande. Halmstad är bra, han är rolig, enkel att prata med och han fattar att "Jag är trött, jag smiter hem nu." betyder just det och inte "Kan du inte övertala mig att stanna en stund till?" Alltså gjorde jag sorti strax efter tolv. Väl hemma somnade jag förvånansvärt fort och sov som ett berg till klockan 10.

Dagen har hittills ägnats åt att städa köket, mitt gamla rum, vika tvätt och handla. Förestående är lunch och sen iväg till lady Hickups för att lapa sol och göra cheesecake och hon kommer få stå ut med mitt kvittrande. Jag är fortfarande lika glad. Och lite rädd också, men det är mer på det allting-är-nytt-sättet än det andra jobbigt rädda det-kommer-ändå-gå-åt-skogen som har huserat i huvudet på mig förut. Men inte nu, jag har inte ens behövt anstränga mig för att inte tänka så och det känns bra.

Inga kommentarer: