söndag, maj 16, 2010

Talang, Stockholm och Rocklundaskogen.

16:38

En mycket händelserik helg är till ända. Mycket intryck, glädje, passion, besvikelse och lycka.

I fredags packade jag mig med en hel drös andra människor från TFDA in i en buss och åkte till Stockholm för att skrika your hearts out för att stödja Twisted Feet som var med och tävlade om en finalplats i Talang 2010. Vi skrek, vi hejade, vi applådera och hoppade upp och ner. Tyvärr hjälpte det inte, men det var en galet rolig resa och det var värt allt när Z och Twisted D kom ut efteråt och berättade att det betydde jättemycket för dem att vi var där. De betyder otroligt mycket för mig, om jag kan ge tillbaka något av de ger till mig är det långt mer än tillräckligt. Totally emotional. Inspiration och danslust upp över öronen, härligt. :)

I lördags avvek jag från TFDA-gänget som skulle hem till Göteborg igen, för att ha en Stockholmsdag med fina Bästa ragget och sen åka vidare till Gnällbältet där mamma och pappa var på besök över helgen. Jag hittade till och besökte Hötorget och Hötorgshallen alldeles själv, mötte upp Bästa ragget och sen gick vi runt i 4 timmar med stopp vid NK och en Blueberry-smoothie (halleluja-upplevelse!), inköp av ny ryggsäck, kika in på lugna och fina Yogayama och avsluta med vegetarisk/vegansk buffé och en delad bit vegansk belgisk chokladtårta på restaurang Herman vid Slussen, innan vi med ömma och trötta fötter tog oss till Centralstationen och och satt stilla på en bänk tills mitt tåg skulle gå. Jag höll på att glömma av mitt bagage som jag hade lämnat av i en bagagebox (vilket måste vara en av världens bästa uppfinningar btw), men turligt nog påminde Bästa ragget mig. Tur det. :)

I Gnällbältet blev jag uppmött av mormor och morfar, åkte hem med dem och kraschade i soffan framför 1 2 3 Schtunk som spelade "Shakespeare - den absoluta sanningen" på TV 2, vilade mina stackars fötter och skrattade. Underbar dag. <3 style="FONT-STYLE: italic">"Oh! Springa!", så jag drog på mig löparkläder, lånade mormors cykel och tog mig till Rocklundaskogen. Jag ser till att alltid få ett löppass där när jag är i Gnällbältet, det är ett jättefint spårområde och tillräckligt kuperat för att vara intressant utan att bli skitjobbigt. En löprunda på 5 km avverkades med ett stort glatt leende på läpparna - det var så roligt. Hela kroppen bara skrek av lycka över att få springa på stigar upp och ner i skogen. Jag avslutade med lite fys innan jag cyklade hem till mormor och morfar och åt tinade frysta sommarbär till frukost. Sämre söndagar har jag allt varit med om. :)

Inga kommentarer: