måndag, maj 17, 2010

Audition-nervositet.

10:19

Jag drömmer vansinnigt mycket nuförtiden och allt som oftast kommer jag ihåg det när jag vaknar. Geez. Ibland börjar jag tro att jag är tokigare än jag redan tror.

Idag ska jag på audition till en danskurs som kommer hållas till hösten. Jag har innan det haft handledarmöte och borde väl egentligen bearbeta vad som sades där (en hel del, I tell you), men det enda jag kan ta mig för just nu är att läsa bloggar, lyssna på musik, ha mensvärk och vara nervös med iskalla händer. Det här är stort för mig och jag vill verkligen komma in. Lite för sent att gå ett dansgymnasium, lite för långt steg i Balettakademien (som jag ändå inte vill gå på). At the moment vill jag bara dansa för att jag älskar det, för att det gör mig glad och lycklig och bara bli så grym som jag någonsin kan bli. Dans på skoltid, det är lyx om ni frågar mig! Jagvilljagvilljagvill.

Gårdagens övningar i Rocklundaskogen har lämnat efter sig en svag träningsvärk i benen och rumpan. Dags att skruva upp jobbigheten på fysövningarna, med andra ord! Åh, den här veckan vill jag dra av milen, helst i Skatås, och köra ett backintervallpass med stavar och helst ett vanligt intervallpass också. Däremot känns det inte som jag ska börja träningsplanera - jag trivs med friheten i att inte ha någon bestämd träning i kalendern och bara känna efter "Vill jag springa idag?" när jag vaknar på morgonen. Motivationen håller i sig, kroppen känns stark och frisk (hur jag lyckas med det när typ resten av hela familjen är förkylningssjuk förstår jag inte, men jag klagar inte!).


Kl. 12 och fram till typ kl. 17 gäller det!
Håll alla era tummar för mig! :)

Inga kommentarer: