söndag, maj 09, 2010

SM-guld, mental vårstädning och träning.

19:23

Wow, det är jättelänge sen jag skrev. Crazy week. Det känns som det är crazy week varje gång jag skriver nuförtiden. Det är väl så just nu, bara att acceptera, göra det bästa av det och ta sig igenom.

I lördags åkte jag och mamma till Malmö för SM-finaler i handboll med tillhörande bankett och guldfest. Jag hade superkul igår, men mår ungefär så bra som jag förtjänar idag. Det går så länge mellan gångerna som jag faktiskt dricker så jag blir berusad "på riktigt" (vilket bara är positivt, in my opinion) att jag glömmer bort hur det är att vara bakfull. Framför allt känslan i magen dagen efter, som om någon har slagit mig med knytnäven upprepade gånger... fy katten. Men, jag ska inte gnälla (bara lite) om saken, självförvållat och yada yada what so ever. Jag konstaterat bara att det är inte varje dag ens favoritlag tar SM-guld och känner att det kommer dröja bra länge tills jag dricker någon större mängd alkohol igen. :)


Annars har jag känslan av att städa ur garderoben. "Passar den här fortfarande? Ska jag ha kvar den här, jag använder den ju typ bara två gånger om året? Men GUD, vad gör DEN kvar!?" Vika ihop, lägga tillrätta, bort med sånt som jag faktiskt inte vill ha kvar, hitta gamla favoriter och upptäcka nya. Mycket fundering inför sommaren om uppsatsen och jobb i sommar, mycket funderingar om hösten och vad jag ska göra sen. Vad som än händer tror jag det löser sig i slutändan. :)

Nästa vecka ska jag kicka igång mig själv lite extra med träningen. Styrketräningen har legat på hyllan och ska dammas av rejält. Löpningen ska få lite struktur och jag ska dansadansadansa. :)

1 kommentar:

Mikkan sa...

Underbart! Skall själv försöka komma in i andra andningen och ta tag i träningen pånytt! :)