måndag, maj 10, 2010

VårRuset 2010.

22:38

Som utlovat är träningen igång-kickad med besked. Jag inledde dagen med att sno en del av lillebrors träningskläder och cykla iväg till en av mina favoritställen - Bunketorps spårområde. Upp och ner, upp och ner på underbara skogsstigar. Idag nöjde jag mig dock med det första man stöter på när man kommer dit, nämligen en bra lång uppförsbacke. Jag, mina stavar och backen resulterade i 2x5 intervaller uppför, med lite pausvila i form av utfallssteg, skridskohopp, armhävningar och plankan. Inget high-tech, bara vanlig, rejäl, kroppen-som-vikt-träning i morgonsolsken. Träning när den är som bäst. Nöjd och glad cyklade jag hem och gjorde en ruskigt snygg morgonsmoothie. :) Kvällen bjöd på lite mer träning i form av 5 km löpning i VårRuset med mamma, Lady Hickups och Pysslingen. Bus skulle varit med, men var tvungen att ställa in eftersom hon låg hemma med feber. Trist. =/ Efter målgång hämtade vi ut våran picknickpåse och hade picknick tills solen gick ner och det blev svinkallt. Då kramades vi och gick hem.

Man kan inte bara lägga upp snyggbilder - gladbilder är minst lika bra! Mamma, jag och Pysslingen, alla glada och nöjda med sin insats. Jag måste bara berätta hur otroligt stolt jag är över min mamma, som med ont knä sprang alla 5 km utan att gå, för första gången i år. Lady Hickups ska också ha en eloge - 7 minuter snabbare sprang hon, jämfört med förra året. You go girls!

Jag har förresten kommit på bästa sättet att sluta bita på mitt stackars misshandlade pekfinger som aldrig vill läka - straffmetod. Varje gång jag biter på fingret ska jag göra en minut i plankan. Första dagen blev det fem minuter, andra dagen två. Sen klarade jag två dagar och idag ha jag gjort en minut. Kanske kommer det funka den här gången. I tell you, plankan är bra för allt! ;)

Jag har talar mig varm många gånger för det här med magkänsla och jag tror det är väldigt viktigt. Så, de senaste dagarna har jag gjort vad min mage har sagt åt mig fast jag inte riktigt förstår... så jag får väl se vad som händer. :)

Och imorgon, imorgon är det SISTA DAGEN PÅ BRÖDSTUDIEN! För sista gången behöver jag trycka i mig fem skivor osmakligt, aptråkigt sågspånsbröd och kan äntligen få själv bestämma precis vad jag ska äta. Jag ska börja med att låta bli allt vad bröd heter i typ en vecka och sen baka ett riktigt gott bröd själv. Jippie! =D

1 kommentar:

LadyHiccups sa...

MEH!! Nu blev jag bara ännu mer nyfiken jue!! du får inte hålla på såhär, det är inte bra för mina nerver! ;P