torsdag, maj 20, 2010

Motivationsbrist och toksvettig gymträning.

09:41

Efter mitt handledarmöte i måndags där vi tillsammans konstaterade att min uppsats inte kommer hinna bli klar för att gå upp i juni, så har min pluggmotivation så sakteligen dött ut. Lite "vad spelar det för roll, jag blir ju ändå inte klar den här terminen"-feeling på det. Jag har med andra ord inte det minsta lust att sitta instängd vid en dammig dator när det finns tusen andra roliga saker att göra, typ att baka knäckebröd, åka till stan och köpa nya löparskor eller läsa böcker. Men, jag inser också att det blir fan så mycket enklare till hösten om jag inte lämnar allt vind för våg nu. Så, jag försöker ta mig i kragen så gott jag kan i alla fall månaden ut.

Lite skoj har jag i alla fall hunnit göra - igår kväll kände jag att "Jamen, lite gymträning hade varit kul!", så imorse hoppade jag på cykeln och drog iväg till närmaste Sportlife, som ligger typ 20 minuter bort. Där bestämde jag mig för lite cirkelträning, ett gäng övningar och gjorde tre varv. På agendan stod:
- Hopprep, 5 min
- Frivändning med stång x 10
- Frontlyft med stång x 10
- Dips mot bänk x 15
- Magövningar - först tre rundor plankan (30 sek vanlig, 30 sek sidoplanka, utan vila mellan), sedan benlyft på bänk och sista vändan plankan med fötter på bosuboll och dra benen mot magen med twist.
- Stångrodd
- Situps på boll x 10
Sen var jag nöjd, fyllde på vattenflaskan och cyklade hem. Det känns i benen när jag går i trappor - like that! Jag har kommit underfund med att sommaren fortfarande innebär att jag svettas som en tok. Inget klagomål dock, jag har ju nya funktionströjor som funkar alldeles utmärkt. :)

Inga kommentarer: