tisdag, april 27, 2010

We can work it out.

09:56

Man ska inte ropa hej innan man är över bäcken, men det är ändå ett faktum att jag mår bättre idag än igår. Fortfarande snuvig och lite småtrött i kroppen, ja, men halsontet är i princip borta och istället ersatt av en något svullen hals. Föredrar det alla gånger om jämfört med rivjärnskänsla när jag sväljer. Yuk.

Jag tog det så lugnt som jag kunde på dansen igår, och det gick bra. Ge mig lite finslipningstid, så ska nog isolationkoreografin också bli obscent snygg (kanske inte riktigt så bra som Twisted D gör den... men han är sinnessjukt bra och I'll try my best!). Efter klassen fick jag beröm från Kruse som hade suttit uppe i ett fönster och kikat: "Du har verkligen utvecklats den här terminen, grymt!" Jag blev så glad att jag rodnade. :) När jag cyklade hem var det årets första sommarregn och hela världens luktade underbart. Väl hemma duschade jag och bäddade ner mig, bara för att bli halvt ihjälskrämd av pappa som kom freaking halv elva på natten. Jag är inte överdrivet lättskrämd (okej, skräckfilmer är faktiskt ett undantag!), men att vara ensam i ett trevåningshus och ligga utan kläder i sängen och höra hur någon börjar mecka med låset i dörren - då känner jag mig inte kaxig. Men, som sagt, det var bara pappa. Jag skällde lite på honom innan jag fick en kram och gick och la mig igen.

Jag längtar hem. Damn it, det känns i hela magen. Var hemma igår för att hämta lite post och vattna mina stackars blommor och kände att jag ville flytta tillbaka trots avsaknad av badrum och damm i hela lägenheten. Farmor och farfars hur är jättebra på alla sätt och vis... men min lägenhet. Suck. Mitten av maj är det sagt, jag räknar dagarna tills dess.

Idag ska jag keep on going med magisteruppsatsanalysen. Hepp.

Inga kommentarer: