torsdag, april 29, 2010

Galet busy torsdag.

09:57

Oj. Det är nog mest det jag kan säga nu. Oj och phu.
Den här veckan är inet liv - den här veckan är en transportsträcka med tusen saker att göra fram tills typ lördag, då det är showcase. Sen ska jag använda söndagen till att chilla och ha trevligt och försöka ladda om inför nästa vecka. Sen, på måndag så börjar livet igen. Tyvärr utan dansen, som tar slut för terminen. Jag får lite ångest på riktigt när jag tänker på en heeel sommar utan TFDA. Klart jag kommer träna själv, men det är inte samma sak. =/

Twisted D var Hitler på oss i tisdag också. Efter en och en halv timme sa han "Bra jobbat idag!" och hälften av klassen låg kvar på golvet och bara flämtade. Jag var en av dem. Igår var det monsteronsdag i sedvanlig ordning och Jojje var inte Hitler, han var tvärtom väldigt nöjd med oss, så vi avslutade med cypher (alla står i en ring och man turas om att gå in och dansa, om man vill) och jag gick in självmant flera gånger. Jämför det med förra terminen när jag nästan fick magont av tanken. ;) Pop-A därmot, han var också Hitler, speciellt på hiphopen. Jag HADE knäskydd - idag är mina knän ändå helt blåslagna. Jag kom hem helt slut och nej, igår orkade jag inte duscha. Jag bara drösade i säng och var så trött att jag inte ens kunde somna först.

Idag är en damn busy day. Jag har varit och handlat och måste iväg en gång till. Imorgon kommer farmor och farfar hem, så jag ska plocka ihop mig, städa och byta sängkläder. Finpusta lite. Sen ska jag hinna med att baka, fixa ihop alla kläder till showcaset, gå på forskningsstudieintervju, möta upp Lady Hickups och dra till Kontiki innan vi åker hem till mig och lagar mat. Och duscha. Någonstans här måste jag hinna med att duscha och träna på koreografierna.
Haha... ha. Ja. Jag ske bege mig från datorn med andra ord. ;)

Inga kommentarer: