torsdag, april 29, 2010

Moving on.

23:47

Sex veckor i farmor och farfars hus är till ända och jag flyttar till nästa hus - mamma och pappa. Veckorna avslutades på bästa sätt, nämligen med middag med Lady Hickups och Gabby. Det var blivit något av en torsdagstradition, en mycket trevlig sådan.

Efter att vi hade pratat, ätit mat, pratat, ätit efterätt och pratat lite till begav dem sig hemåt och jag la sista finishen med lite panikstädning i kök och hall innan jag, fullpackad med påsar stressade iväg till bussen, 20 över tio på kvällen. Jag har varit trött hela dagen, jag var helt slut när jag gick till bussen. Lite smsande höll humöret uppe under bussresan hem, men när jag insåg att bilen jag packat full med resten av packningen stod på gästparkeringen (typ 50-100 m bort) började jag nästan spontant lipa. "Jag orkar inte!" ville jag tjuta i högan sky som en liten unge, men behärskade mig, bet ihop och bar in alla grejer. Packade in det som behöves packa in i kyl och frys och sen upp med resten på rummet. Trött, arg och trött ignorerade jag Lillebror som stod i dörröppningen till sitt rum, men när jag vände mig om efter att ha dumpat grejerna hade han ställt sig bakom mig och sträckt ut armarna med badrocken så han fångade mig som i en tältkram. "Hej, vad kul att se dig igen." mumlade han och kvällen blev lite, lite bättre.

Så. Jag är galet trött, längtar till min egen lägenhet så det värker och vill aldrig, aldrig flytta någonstans igen. Nu ska jag gå och däcka i bäddsoffan.

1 kommentar:

pictures of me sa...

hur länge är det kvar till du får flytta in i din lägenhet igen? (med ett sprillans nytt badrum! :D)