måndag, maj 03, 2010

Och nu börjar livet igen.

13:30

Efter en galet busy vecka och helg är det lite omstart och nystart. Så känns det i alla fall.

I fredags - genrep på Pustervik för showcase. Från kl. 12 till 18 var det övaövaöva, placeringar och väntan. När jag sen gick för att möta upp föräldrarna för att se på Cortegén (där Pyssligen vad med!) var jag glad, men trött. När det började regna var jag fortfarande trött, men inte lika glad. Två timmar Cortegé senare var jag kallt, tröttare, blöt och hungrig. Väl hemma tinade jag upp med en varm dusch och en riktig brakValborgsmiddag med ungsbakad lax och stuvad spenat med familjen och Gabs som sällskap. En riktigt skön kväll, vi satt och pratade tills Gabs skulle hem med 00:55-tåget. Sen pang bom krasch i säng.

På lördag - Dagen D, The Day of the Showcase. Jag vaknade med sockerdrickapirr i hela kroppen och sprang runt lite småspattig hemma och packade kläder och mat och dubbelkollade tusen gånger att jag hade fått med mig allt innan jag gick till tåget. Efter lite problem med en av musikmixerna hade Twisted D fått agera musikmaster och mixa om en låt, vilket innebar att jag skulle köra mitt solo till en låt jag aldrig hört förut. Yikes. Men, efter typ tusen genomlyssningar, massa övning och ett snack med Twisted D så kändes det helt OK.

Sen var det dags. I första showen var det aningen stressigt - popping, sen NYC med klädbyte direkt efter, en dans emellan och därefter hiphop, sen NYC med klädbyte igen. Hysteriskt stressigt. Halv sex sex var det slut och dags att få lite mat i magen och ladda om inför andra showen. Inga nollbyten och lite mindre stress den här gången. Jag är supernöjd med min insats och hade rent ut sagt skitkul. Ljus i ögonen, hög musik, applåder och skrik. Jag fick göra mitt första egenkoreograferade solo för publik (som en del i hiphopuppträdandet), vilket var sjukt häftigt och en kick som hette duga. :) Efter att allt var slut kramade jag alla som kramas, borde fick härligt uppmuntrande kommentarer från Twisted T&D och en massa beröm från min privata fanclub - mamma, pappa, Lady Hickups, Gabs och Stor Bror. Det betyder så mycket för mig att de var där, jag blir alldeles lycklig bara jag tänker på det. :)

Så, nu är dansterminen slut. Jag har längtar redan dit. Tack och lov för att det kommer vara jams och happenings under sommaren! Har jag tur så blir det summercamp också - där snackar vi feta grejer. :)


Men än så länge är det fortfarande skola som gäller, så det är vad jag ska återgå till nu. :)

Inga kommentarer: