onsdag, april 21, 2010

Konsten att göra (nästan) ingenting en onsdagkväll.

19:22

Det är minst en vecka sen jag var på gymmet sist, så igårkväll funderade jag när jag cyklade till dansen: "Det var länge sen jag tränade så att jag blev riktigt slut." Sen kom jag till TFDA och vi hade tydligen bestämt att vi skulle dra över på klassen en timme för att preppa inför showcaset, så två timmars stenhård nötning av koreografier med en Twisted D som agerade Hitler (hans ord, inte mina!). Klockan 22:15 tittade jag på klockan och konstaterade att jag mådde lite lätt illa av ansträngning. Där fick jag för tankarna innan dansen. Karma is a bitch. :P

Fick dessutom reda på att alla Pop-A:s klasser har flyttats till lördag, eftersom han är med sitt crew i Sveriges Jerusalem. ---> ingen monsteronsdag. Klassen för Jojje är avklarad, jag är hemma, nyduschad i mjukisbyxor och har en lååång önsdagkväll av ingenting och endast INGENTING! för mig. Missförstå mig rätt - jag älskar dansen, men det var ages sen jag hade en ledig onsdagkväll. Sjukt nice. :)

Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt gjort en vettig grej ikväll - jag börjar freak:a ur lite smått över jobb i sommar. Jag har inget jobb än, vilket innebär att jag får lite mardrömslika fantasier om en sommar utan pengar och det blir lite svårt med lån och hyra. I vilket fall, jag pratade med Gudfar som jobbar på ICA i Gnällbältet och bad om hjälp. Han grävde lite och fixade två personer att maila CV och personligt brev till, samt telefonnummer. Ikväll har jag alltså skrivit ett kickin! jävla bra personligt brev och mailat iväg. Håller alla mina tummar. Nej, jag vill helst inte spendera sommaren i Gnällbältet, men är det där jag får jobb, så är det dit jag tar mig. Damn it, jag pendlar därifrån till Stockholm om det så krävs! Sååå, om ni har ett jobb på lager (eller tips om) och är in the need for en sjukt motiverad kvinna i sina bästa år som är stark, arbetsvillig och inte är rädd att få skit på händerna - here I am. Dessutom är jag bra på att laga mat och bakar beroendeframkallande gott knäckebröd. ;)

Inga kommentarer: