tisdag, april 20, 2010

En ganska vanlig tisdag.

16:51

Jag gör analys på min magisteruppsats, sitter och tittar frågande på siffror och vet inte riktigt hur jag ska resonera. Okej, det är fler män som har svarat på det alternativet... men å andra sidan är det ju dubbelt så många män som svarat, så det måste ju också väga in? Hur lyfter jag fram det på ett enkelt och lättfattligt sätt? Idag har jag önskat minst tusen gånger att jag skrev uppsatsen med någon som jag kunde resonera och diskutera med - jaha, du tänker så! - men det är bara jag och jag blir förvirrad och börjar loopa tankar och sen går det inte mer.

Raw food kickas ass för att jag kan äta efterätt som mellanmål de dagar sötsuget smäller till, vilket de bekant brukar göra i PMS-perioder. Nötter, bär och en halv mango i form av min variant på raw smulpaj med bär. Jag mumsar på, lyssnar på "Kool and the gang" och okynnessurfar runt på Bagaren och Kocken, tittar på alla saker jag inte ska köpa när Gabs och jag ska dit på fredag. Dans ikväll. Innan det ska jag handla och öva koreografi. En ganska vanlig tisdag, men lite bättre än vanligt - Petter spelar på Parken på fredag och jag ska dit fast jag inte har råd, för jag har världens bästa pappa. Jag, en gäng folk som också diggar hiphop och en massa händer i luften. Det kan inte bli annat än succé. :)

2 kommentarer:

Andreas sa...

Om nu tex. 20st män och 10st kvinnor deltagit i undersökningen där både hälften av männen och kvinnorna svarat Ja i en Ja/Nej fråga.
Så är det ju fortfarande ändå 50% av båda som svarat Ja.

Det beror ju iofs på om du räkna män och kvinnor för sig eller om alla hamnar i samma hög.

Hoppas du förstår hur jag tänker ;)

Julia sa...

jovisst är den det. det skrev jag å sen ändrade jag lite till innan jag var tvungen att rusa iväg. så jag tänker behålla den.