lördag, mars 13, 2010

Qualitytime.

15:13

I torsdags satt jag isolerad hemma i princip hela dagen och pluggade. I fredags gjorde jag samma sak tills klockan tre - då kände jag att nej, nu vill jag inte mer!, packade ihop grejer och åkte och tränade med min fru Lady Hickups. Fattade inte riktigt hur mycket jag hade saknat mänskligt sällskap förrän jag fick kram av henne när vi sågs, så det blev en kram som höll på i en halvminut. Sen tränade vi tills vi var halvdöda bägge två, gick och handlade och sen hem och gjorde biff á la Lindström. Första gången ever jag både gör och äter det, men det kommer definitivt bli fler gånger! Jag gillar fortfarande kapris. :)

Jag har längtat efter fredag hela veckan, för planen låg som så att Stor Bror skulle komma hem rån Skövde och jag, han, Gabs, lady Hickups och eventuellt Lillebror skulle gå till Ölrepubliken, för där hade han aldrig varit och så kan man ju inte ha det! Efter lite strul med tåg bestämde vi tid och plats att ses, och sen drog vi. Det blev the most awesome night. God öl, det bästa sällskapet <3 och efterfest hemma hos Lady Hickups, avslutades med brunch på american pancakes, fruktsallad och en massa annat gott. Nu är jag hemma, och ska återinviga mitt badkar som står upp igen.

Så glad att få qualitytime med mina bröder. Det är inte ofta vi tre lyckas få ihop våra schemat så att vi gör något bara vi, but I adore those times. <3

Inga kommentarer: