måndag, mars 01, 2010

MarsUtmaning, dag 1.

09:29

Allright, MarsUtmaningen är här och det ska bli riktigt roligt faktiskt. Efter en period med ganska håglöst tränande bortsett från dansen känner jag mig bra mycket mer... levande tror jag. Sådär skuttig i kroppen som jag brukar vara.

Maxtesten är inte gjorda än, men det ska jag göra idag. Tror dock att jag kommer skippa utfallsstegen och istället ha med en variant där jag mäter förbättrad koordination, eftersom mycket av dansen handlar om det och det känner jag att jag behöver träna på mer än utfallssteg.
Jag har inte hunnit bestämma mig för någon bra belöning än, men det kommer. Lite repetition för mig själv om vad som gäller:
Under mars månad:
15 träningspass
300 armhävningar
30 min sammanlagt i plankan
250 sidoutfall (125 på varje ben)
200 burpees
70 km på valfritt sätt
Testa 2 nya träningspass.

30 minuter per vecka ska jag tillägna mig själv.
1 affirmation ska skrivas, tejpas upp på en plats jag ser ofta och sägas högt när jag ser lappen.

Godisstopp. Jag hade allehanda funderingar om vad som skulle inkludera godis. Min svaghet är ju inte vanligt godis i sig, utan jag är ett kakmonster. Så, vad vore det för utmaning om jag tillät mig själv att äta kakor och sånt? Inte mycket, eller hur? En fridag har jag dock. :)
2 nya recept ska lagas.
2 nya råvaror ska testas.

Så, that's it. Jag rivstartar idag med att ha intro med PT-P på mitt nya gymprogram. Jag är så peppad att jag vill studsa upp och ner varje gång jag tänker på det! :)

Inga kommentarer: