fredag, mars 19, 2010

End of week... go weekend, go!

19:08

Idag har flyttlasset gått hem till farmor&farfar. När de sitter och glassar på en strand i fina Spanien med långt ifrån fyra plusgrader, regn och överblivna ishögar på marken, så glassar jag som husvakt i deras hus med fri tillgång till tvättmaskin, diskmaskin och brödrost. Jag hade också gärna åkt till Spanien... men ett eget (tillfälligt) hus är inte så illa pinkat det heller. :) Eftersom jag inte är ett fan av att bära två gånger när man kan gå en gång, packade jag mig och cykeln full med en fullproppad axelremsbag, två kassar med mat, en väldigt rosa axelremsväska och en ryggsäck full med böcker, skolböcker och min dator Albin och tog mig steg för steg till slutdestinationen. Jag kan inte ha sett riktigt klok ut... men jag kom fram hel i ett stycke, om än fullständigt genomsvettig och ytterst kissnödigt.

Annars har jag passat på att ta en fika med Moratösen som jag inte sett sen vi tog examen eftersom hon flyttade hem till Mora. Det var väldigt kul att se henne igen och hon hade en (ny för mig) kickass frisyr. Vi stoppade på Sweet Coffebar för varsin grillad panini och kaffe/te och lyckades väl babbla oss igenom det mest väsentliga som hade hänt. :)


Idag har varit en trött dag. Jag lyckades kombinera dagens regnväder med att cykla till och från affären och hade väldigt gråa byxor när jag kom hem. Kroppen känns som den fått sova för lite och den svaga tanken på att ge mig ut på en löptur fick inget vidare fäste. Det är tyst och lugnt, som alltid går jag ner lite extra i varv när jag är här själv. Funderade på att bjuda hit någon att kolla på film, men kom fram till att jag nog hellre spenderar kvällen med mig själv. Det blir mycket flängande hit och dit i veckorna - även om jag trivs med det trivs jag också med lugna helger som kontrast.

Inga kommentarer: