torsdag, mars 18, 2010

Lite flow i skolarbetet.

09:34

Återigen hos farmor&farfar. Återigen lugn och ro och inget borrande i betong. Tysntad är underskattat.

I förrgår fick jag klartecken från handledaren att dra igång min undersökning. Infomail gick ut till ett gäng idrottsföreningar och jag närapå dog av lycka när jag hade fått en drös svar igår morse. Sju klubbar sa ja på studs, en del andra skulle vidarebefordra och summan av kardemumman är att jag till och med fått in några enkätsvar redan idag. Jag blir alldeles studsig av lycka - för det går ju! Det blir inte pannkaka av det hela, folk svarar!
Jaja. Inte ropa hej innan jag kommit över bäcken. Eller jo, vad katten, varför ska jag inte glädjas när det går vägen! Hej! :D

Annars är jag träningstrött i kroppen, sådär seg, med träningsvärk på konstiga ställen. Halsmusklerna till exempel. Känner av min monsteronsdag igår, men tänker ändå klämma in ett pass med dans idag även om jag egentligen inte borde ha tid. Jag tar mig tid, bestämmer jag. Frågade Pop-A om kritik efter poppingen igår och han sa direkt: "Armarna, du måste göra större rörelser!". Okej, då ska jag öva på det. Nästa vecka, god damn it, ska det vara stora armar! :)

Inga kommentarer: