fredag, mars 05, 2010

Ack, jag flyr hemmets boning.

09:28

Återigen har jag tagit min tillflykt till mammas jobb för att få något gjort. Såfort jag flyttar mig hemifrån får jag lite disciplin. Hemma är det hopplöst. Mamma hade en teori om att ju längre jag kommer hemifrån, desto lättare går det. En sista-minuten-resa till Spanien borde med andra ord vara värsta pluggkicken? ;)

Min tvätta-städa-whatever-dag igår fungerande inte riktigt så bra som jag tänkt mig. That is, städningen kom liksom av sig halvvägs, allt annat blev gjort. Jag har med andra ord ett golv som är i behov av en rejäl dammsugning, men min tvätt är ren och vikt, mitt badkar står upp igen (min bästa pappa-handyman kom och fixade det igår <3) jag har handlat och tränade med Lady Hickups igår. Fortfarande jättekul pass, även om det var svårare att göra det själv. Vilken lyx det är att ha någon som står bredvid en, peppar och rättar till när man gör fel!

I eftermiddag ska mamma, pappa och jag packa in oss i bilen (JAG HAR HELA BAKSÄTET FÖR MIG SJÄLV!) och åka till Gnällbältet för att hälsa på mormor och morfar. Det känns som evigheter sen jag var där sist! Jag har packat ner löparskorna och broddarna och ska be Lajsa kolla upp om det finns någon bra klubb att gå ut till på lördag. Sweet sweet weekend! :)

Inga kommentarer: