onsdag, februari 24, 2010

Hur kan det redan vara onsdag?!

12:00

Och idag, mina kära vänner, är dagen då jag och mamma ska leka "gå på bokrea mitt i natten" och jag kommer göra av med för mycket pengar, as usual. Den här gången är jag i alla fall förberedd, har kollat igenom kataloger från olika ställen och skrivit upp böcker, författare och priser. Det är lite pensionärsvarning på det, men det gör inget. :)

Idag är även dagen jag flyttar hem igen och lämnar min tillfälliga fru efter typ fem dagar. Ska bli skönt att komma hem, men samtidigt är jag väldigt glad över att ha varit där och kunnat vara till stöd. Det känns dessutom som ett bra kvitto på vänskapen att vi kan bo under samma tak en längre tid utan att börja bråka. Haha, det låter verkligen som vi är gifta. ^^

Jag har en väldigt obehaglig träningsvärk i revbensmusklerna efter att ha övat isolation, waves med bara överkroppen, lite mer exakt bröstkrogen. Det finns massa muskler runt revbenen där kan jag tala om, och de tycks jag inte använda i vanliga fall. Idag är det monsterdansonsdag, men jag tror jag ska skippa sista klassen. Känner mig inte helt tipptopp fortfarande och det är workshop imorgon som jag verkligen inte! tänker vara sjuk och missa, no sir.

Inga kommentarer: