torsdag, februari 25, 2010

Dagen som inte blev som den skulle.

14:28

Idag har inte riktigt gått min väg. Mitt-i-natten-bokrea-shopping med mamma var riktigt roligt och jag hittade alldeles lagom mycket böcker. Sen fick jag skjuts hem och somnade som en stock. Mmm. Hemma. Min säng. <3

Morgonen var dock inte lika rolig. Efter övervägande om att ta en morgonpromenad, äta frukosy, gå till hanledarmöte vs. att speedtvätta ett par maskiner tvätt under tiden jag åt frukost och sen dra till handledarmöte., Tvätten vann, helt enkelt för att jag varit hem och vänt två gånger på 10 dagar och så sakteligen börjar få brist på strumpor, plus att träningskläderna är lite väl använda. Tyvärr upptäckte jag att centrifugen vara trasig, givetvis EFTER jag hade tvättat, så jag fick släpa med mig genomblöt, iskall tvätt hem och i halvpanik hänga upp den där det fick plats i lägenheten. Sen kom jag försent till handledarmötet, som lyckligtvis gick riktigt bra. Efter det har jag varit på extrajobbsmässa, handlat och slutlitgen tagit mig hem i hysteriskt snöfall.

Jag är jättetrött. Mitt badkar gick sönder igår, givetvis när jag satt i det och duschade. KRASCHBANG! så smällde hela bakre delen ner i golvet. Tack för det. Det hänger blöta kläder överallt. Jag har massa input från handledarmötet, men ingen riktig ork att sortera dem och börja bena upp och jobba med dem. Jag har en attans huvudvärk. och kommer att frysa om tårna resten av vintern, för jag får så ont av mina vinterskor att jag inte kan ha dem längre. Och, för att göra detta gnällinlägg fullständigt så kännes min kropp som en badboll och jag har en otroligt irriterande lust att gå och småäta hela tiden. Nej, jag ska inte ha mens.

Jag ska gå och lägga mig i sängen med mössa, en kopp te och några av mina nyinköpta böcker, läsa och sova en stund. Workshop för SugaPop runt halv sex och resten av kvällen ska bara vara lugn.

1 kommentar:

Mikaela Mars sa...

Oh my gosh - har aldrig hört talas om något liknande! Ett badkar som går sönder, så brutalt!