fredag, februari 26, 2010

Get up offa that thing!

09:48

Lite sömn och ett rejält mellanmål innan jag stack iväg till dansen höll mig uppe hela workshopen, men inte en minut längre. När vi var klara var jag glad, svettig, grymt inspirerad, men helt slut och med en molande huvudvärk. Duschade (ja, det kan jag ju inte göra hemma med ett trasigt jävla badkar), strectchade och lullade så sakteligen hemåt.

Jag har varit lite för duktig på att ignorera min kropps signaler det senaste. Varit uppe sent fast jag borde gått och lagt mig och sånt. Det får bli lite mer ordning på det nu, jag mår inte alls så bra som jag vet att jag kan göra. Igår kröp jag ner vid 22-tiden, somnade någon timme senare och sov till klockan 8. Mår bättre.

Magisteruppsatsen börjar kännas lite läskig. Det är stort och mycket. Jag är glad för min handledare, som pekar på viktiga saker att tänka på och är bra på att säga att jag valt ett intressant område och vettiga frågor. Jag känner mig lite vilsen, så det är skönt att veta att jag gör rätt. Mycket att tänka på och igenom kom upp igår under handledarmötet, som jag känner att jag borde ta tag i, men kan inte riktigt hitta orken och energin till att börja. Det som stressar mig är att jag inte varit hälften så effektiv som förra superveckan, men det är OK. Det måste vara OK, allt kan inte gå som på räls hela tiden.

Idag när jag gick ut på innergården luktade det vatten. Inte is, inte snö - vatten. Det är plusgrader, grådaskigt, halt och blött, men mig gör det inget. Det smälter, en ny årstid. Lite grönt istället för vitt. Jag lyssnar på James Brown "Get up offa that thing", dricker te och ska baka kakor. Gör sånt jag tycker om och samlar energi. På måndag ska jag ha genomgång på mitt gymprogram, det gör mig glad och fylld med rörelselust.

1 kommentar:

gullfot sa...

Hej Fummelfot, såg din kommentar hos Sara/Träningsglädje och eftersom vi nästan (nåja) har samma namn och dessutom älskar våra böcker bokstavligen lika hårt blev jag lite nyfiken och tittade in. Kul med en lite mer välskriven blogg, och lycka till med uppsatsen! Det är en pina, men känslan på andra sidan är obeskrivlig :-)