fredag, februari 05, 2010

Fredagsnöje.

23:04

Miljöombyte idag fungerade hyfsat och jag fick en del gjort, dock inte så mycket som jag skulle velat... men å andra sidan är det kanske lite orealistiskt att bli klar med hela planeringsrapporten under en dag? Jo, en aning kanske.

Mamma hjälpte till att sätta mig på rätt tåg hem mot Mölndal och jag hade världens konstigaste känsla i kroppen, som gravt blodsockerfall fast utan illamåendet. Trött, snurrig i huvudet och alldeles svettig grävde jag fram mitt äpple från ryggsäcken och försökte få rätsida på mig igen. Jag kom av på rätt station och kom hem i ett stycke, så jag antar att det gick ganska bra. :)

Jag hade egentligen planerat en out-and-shake-my-booty-kväll ikväll, men kroppen sa ifrån - den ville inte ut och vara uppe sent, den var trött och ville göra lugna saker i lugn takt. Så, som yttersta fredagsnöje drog jag på mig kängor, jacka, ryggsäck och begav mig utan stress att handla mat, på det sättet jag älskar mest - utan tidsgräns, bara gå runt i affären för att klämma, känna och titta på allt som ser roligt och intressant ut. Jag hade faktiskt en shoppinglista som jag följde till punkt och pricka... med en del tillägg. Nu har jag massa roliga saker hemma som jag kan leka med. :)

Kvällen avslutades med något som hade en svag likhet med irish coffee (innehöll kaffe, whisky, socker och lite grädde i alla fall) och ett par bitar märk choklad. Nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng, i mitt nytvättade nattlinne och strunta i att ställa klockan på ringning. Godnatt. :)

1 kommentar:

Julia sa...

jovisst är det det :P kommer troligtvis frysa om tårna ja, men får se det som att jag faktiskt inte ska vara ute så mycket. vill man vara fin...