tisdag, februari 09, 2010

Alive and kickin'.

12:27

Resten av min helg blev kort sagt grym. På lördagen kom Bus och lady Hickups hem till mig och jag bjöd dem på en grym sconesfrukost/lunch innan vi kavlade upp ärmarna och började leka med trolldeg. Yes, du läste rätt. Bakgrunden till detta nostalgiska tilltag är att alla tre bakar --> alla tre vill egentligen ha en jäskorg till bröd --> ingen av oss har lust att lägga ut 250 spänn på en skruttig jävla korg (vad är den gjord av, guld?!). Så, vi försökte oss på att göra egna. Min blev klart fulast, Bus blev snyggast, lady Hickups blev också helt OK, men jag var klar snabbast. :P Enligt internet skulle torktiden vara en timme, my ass, jag fick ha dem inne i ugnen i en halv evighet och en stund nästa dag också innan de var helt torra. Nu återstår bara att pröva om de funkar. :)

Lördagkvällen spenderades med Gabs ute på Kontiki och en snabb sväng in på Kellys - klockan halv tre smög jag mig så tyst jag kunde in hos farmor och farfar eftersom jag inte orkade åka hem, och avslutade kvällen med att äta glass direkt ur förpackningen. Sjukt bra kväll. Det enda vi gjorde var att dricka öl och prata, men inget mer behövdes. Jag hade det så bra och inte ens det faktum att jag var en smula bakfull och grymt seg dagen efter kunde förstöra mitt söndagsmyshumör.

Dansen på kvällen gick dock inte riktigt lika bra som den kunde gjort, men det visste jag ju innan. Det där med dagen efter alkohol och finmotorik har jag prövat förut, utan lyckat resultat de gångerna heller. :P Igår var jag dock igång and kickin' igen och Twisted T bjöd på en riktigt bra sista klass med Ready-koreografin. :)

Skolan går faktiskt framåt. Jag har träffat min handledare och hon är konstruktiv och inspirerande, så jag väldigt nöjd och kämpar på, för tillfället med motiveringar, frågeställningar och syfte. Hej hå hej hå.

Inga kommentarer: