lördag, februari 20, 2010

Jag har hittat en guldgruva.

23:30

Planeringseminariet gick inte riktigt som jag hade förväntat mig och inbegrep tyvärr ett nervöst sammanbrott från min sida där jag spontant började gråta och fick gå ur lektionssalen. Stressad, sjuk och mycket i huvudet var inte den bästa kombinationen. Min handledare och vår kursansvarige är dock världens bästa. Handledaren (jag har bytt från mardrömmen jag hade i ämnesfördjupningen btw) tog med mig ut i caféet, bjöd på en kopp te och så småpratade vi lite tills jag hade lugnat mig. Sen fick jag redovisa sist av alla och det gick vägen. Sen åkte jag hem, stoppade i mig lite värktabletter och sov en timme - det gjorde definitivt saken bättre. :)

Kvällen och natten spenderades med Lady Hickups, Nästan Bror och annat folk på Chalmers Beachgasque - hur galet det än kändes att dra på mig surfshorts, linne och tygskor mitt i vad som nu tycks ha blivit rena Fimbulvintern så var det en otrolig humörhöjare. Jag dog av trötthet någon gång runt halv två och smet hem innan Lady Hickups (jag är hennes tillfälliga fru these days. :)) och värmde sängen tills dess att hon kom hem.

Idag har varit en lagom slapp bakisdag. Vi har tagit oss utanför dörren en gång - då gick vi och handlade, hyrde film och postade brev, sen pulsade vi hem igen och konstaterade att: "Vi behöver inte gå ut mer på hela dagen!" och var lyckliga. Jag tog ett vuxet beslut, vi har packat upp grejer, städat i garderoben, , haft Gabs på fika och hela dagen har varit en orgie i underbar god mat. Bakisfrukost i över en timme med äggröra, bacon, amerikanska pannkakor, jordgubbar och hallon, hemgjord sylt och te. Mangofrossa och te. Gabs hade bakat och bjöd på jitterbugg och blåbärspaj. Kvällsmat var hemgjord plåtpizza med fyra olika pålägg och som avslutning på dagen bakade vi semlor och gjorde egen mandelmassa (och mördade eventuellt Lady Hickups mixer. Den började ryka och luktar apa. Oops. >.<). Kommer aldrig köpa det igen, så löjligt enkelt och JÄTTE!gott. Nu är jag tokmätt, nöjd och det är fortfarande en ledig dag kvar imorgon innan nya veckan drar igång igen.

Nu ska jag gå och sova med min fru. :P

Inga kommentarer: