fredag, februari 19, 2010

Home, sweet home.

08:33

Okej, min kropp sa ifrån en dag tidigare än vad ag tyckte. Ens innan vi hade kommit till uppvärmningen utan bara gick igenom dansen innan klassen började fick jag hjärtklappning och började svettas varmt och kallt om vartannat. Så, jag följde klasserna sittandes på golvet igår. Ja, det går utmärkt att kalla mig hycklare och såvidare med tanke på alla föreläsningar jag slänger omkring mig om hur farligt det är att träna med ont i halsen och sjukdom. Jag vet inte om det gör saken bättre eller värre att jag i alla fall är medveten och står för mitt val. :P Jag vidhåller fortfarande att det var och är värt varje sekund av de tre underbara dagarna fulla av dans, skratt och musik. Massa cred! till Francis och Streetground som gjorde det möjligt och har jobbat typ dygnet runt för att vi ska ha det bra, skojat och fixat frukt åt oss efter klassern

Fick Ipren av snälla H jag lärt känna igår - de gick ur kroppen någonstans runt 19-20-tiden igår när jag åkte hem, och där mådde jag riktigt risigt. Slumrade oroligt hela vägen från Jönköping till Göteborg, sen satt jag apatisk och trött på tåg och buss hem och hejade på mig själv hela vägen från busshållplatsen till ytterdörren: "Kom igen! Nu är det inte långt kvar! Snart är du hemma!" Sen fyllde jag vattenflaskan, hämtade en extra filt och en toapappersrulle, drog på mig nattlinne och däckade i säng.

Idag mår jag förvånansvärt nog lite bättre. Bra är att ta i, men bättre. Trots att jag tycker jättemycket om att resa, hälsa på andra och vara iväg är jag nästan löjligt hemkär. Det är rena healingen för mig att vara hemma. Jag älskar min lägenhet. :)

Tja, vi får väl se hur mosig jag är efter en dags planeringsseminarium. Och Lady Hickups - det är VISST! en bra idé att gå på Beachgasquen. Ge mig en powernap och en ordentlig middag så är jag alive and kickin' igen. ;)

Jag har massa ny musik btw. Lovely, behövde verkligen fylla på förråden. Bästa stretchlåten efter dancehallklasserna kommer här!

Inga kommentarer: