torsdag, januari 14, 2010

Umeå dag 1.

16:01

Umeå är som en riktig sagostad i glittrande vintervitt. Höga snövallar, solsken och lagom -8 grader. Men gud så trött jag är. Nattåg är döden, det går inte att sova. Jag slumrade mellan 23 och 01. Vaknade. Sov till 03. Vaken en stund. Sov till 05. Vaknade igen. Sov tills jag blev väckt av konduktören typ 10 över sex. Morgonpromenad till Umeå universitet där jag hittade en bänk och ett bord och helt sonika satte mig på bänken, la kudden på bordet, la mig på kudden och somnade. Sov lite från och till till klockan nio där jag masade mig iväg till skolcaféet, hittade en fåtölj, åt frukost och förberedde min redovisning.

Alla redovisningar är klara nu, himmel vad skönt. Sista timmen är segast, men nu är det bara tentagenomgång (som jag klarade btw, JAAA!) och sen är det busstransport till vårt beställda Scandic hotell med inkluderat gym, pool och frukostbuffé. Åh, en bäddad säng som jag inte behöver bädda imorgon bitti. Lyx. Lyxlyxlyx.

Igår fick jag äntligen tummen ur och skickade tillbaka Faluns t-shirt med posten och hans f.d. julklapp tillbaka i butiken jag köpte den. Aj, vad det knep i hjärtat när jag stoppade in kuvertet i brevlådan, men samtidigt en otrolig lättnad. Nu finns han inte alls i lägenheten, nu är den barabara min. Inte så mycket mer om det, sorgearbete och sånt. Det går sin gilla gång och blir lite lättare för varje dag. Träningen hjälper mycket och gör att jag sover bra.

Jag längtar till ikväll när jag får krypa ner nytränad och pool-badad i rena lakan. :)

Inga kommentarer: