fredag, januari 22, 2010

Spårljus.

08:31

Jag mår verkligen bättre med hästlängder när jag lyckas sparka mig själv i säng vid 22-tiden. Sen kan jag ligga och läsa i lugn och ro utan att ha dåligt samvete för att boktiden ersätter kunde-ha-sovit-nu-tiden. Vansinniga drömmar inatt dock. Kommer inte ihåg riktigt vad, bara att det var helt galet.

Jag insåg just att vi blir minst 12 pers i lägenheten imorgon, och jag har tre stolar och inget vardagsrumsbord. Haha... oj. Det blir nog ett besök i Föräldrarhemmet idag och tigga till mig lite saker till låns + min sista stol. Och baka en pizza till. Vad ska jag ha för pålägg? Jag måste städa (inte för att det är stökigt utan för att... jag ska inflyttningsfest för sjutton. Jag vill att alla ska älska min lägenhet som jag gör. :)). Shit, nu fick jag lite prestationsångest.

Pappa kommer i alla fall och skruvar upp de sista hyllorna och fixar lampan i köket och hallen idag. Det är väl så långt som det hantverkarmässiga sträcker sig, resten är mest pyssel. Jag har hela lördagen på mig, det kommer gå jättebra. :)

1 kommentar:

Cilla sa...

Du behöver inte oroa dig, alla kommer att älska din lägenhet! =)kram! <3