lördag, januari 23, 2010

Dagens tränings och preparation for party.

15:23

Pappa kom mycket riktigt och skruvade upp hyllorna och fixade lamporna igår. Sen att det kanske inte blev helt enligt hans planering vid vilken tidpunkt saker och ting åkte upp, det säger vi inget om. Det blir sällan det när det handlar om min tidsoptimistike far med femtielva bollar i luften samtidigt. Jag klagar dock icke, allt är uppe och fungerar och jag är en mycket tacksam dotter. :)

Igår tränade jag bodypump på Sportlife Almedal med en alldeles förträfflig instruktör som skrek lagom mycket och var sådär teknikpolis som jag gillar dem. Jag hatar bottenhalvorna intensivt och ramlade i golvet det sist på utfallen den här gången också, men klarade däremot tricepslåten fullt ut. Framsteg. :) Idag stod det RPM på schemat och efter en lite trevande inledning från instruktörens sida blev det bättre... fast jag tycker ändå att River och Moratösen är bäst hittills. Halvvägs in i passet kom jag på varför jag brukar undvika spinning - aj, mitt skrev. Likadant i måndags. Är det jag som är överdrivet känslig eller har andra människor samma problem? Alla tycks helt oberörda, eller så har de spinningbyxor på sig allihopa. Anyways, skönt pass. Jag börjar verkligen gilla låt 3 och 5, men har lite svårt för avslutningen. Lite för mycket brölrock för min smak.

På hemvägen från gymmet passade jag på att ta en vända i mataffären och en sväng förbi farmor och farfar och bjöds på lyxlunch i form av ugnsbakad gös på spenatbädd med pasta. My god, så ljuvligt! Mätt och belåten traskade jag hem och har uppehållit mig i köket sen dess, med förberedelser inför kvällens inflyttningsfest. Jag har bland annat gjort tomatsåsen till pizzorna och världens godaste hummus (som jag funderar på att lägga i frysen och behålla själv, så god blev den!). Nu ska jag göra pizzadeg innan det är dags att ta tag i städningen!

2 kommentarer:

ann|kan sa...

Jag är smickrad :) Du är välkommen på pass i Mora närhelst Du vill! Ha en riktigt grym kväll, kramen!

Anonym sa...

Jag är också smickrad! Håller med dig. 3 och 5 är bäst. Men jag gillar 4an också. Jag trodde att 7an skulle växa med tiden, men nä brölrock var ordet jag letet efter. Kör hårt!