tisdag, januari 19, 2010

I'm a movement by myself, but a force when we're together.

17:58

Shit, jag behöver lite struktur. Allting bara händer i en enda röra med saker som behövs göras och saker att vilja göra och så lite mer däremellan. Idag har jag vart på promenad, pluggat lite, omplanerat min träning från bodypump med Rosa till gym med Mikkis&Banana, åkt till Ikea, åkt hem, slängt packningen i hallen och halvt sprungit iväg med tvätten till tvättstugan. Nu sitter jag still, helt slut i både kropp och knopp, men i alla fall med en kopp te i magen.

Axlarna åker långsamt ner där de ska vara. Jag måste lära försöka synka ihop mina dagar lite bättre, annars kommer jag bli ett stressmonster som bara gör och gör och gör för att det ska göras hela tiden, och det vill jag inte. Lite veckoplanering, ja, jag tror det skulle passa bra just nu i alla fall.

(tvättstugepaus... som blev en städa-köket-paus också)

Pappi ska svänga förbi mig när han är påväg hem från träningen, handbolls-EM börjar ikväll och även om jag inte är helpepp på att kolla på match känner jag för att krama mamma och pappa och lägga mig platt fall i deras soffa.

Jag börjar tro på kärleken igen. Inte för att jag har haft någon världsomvälvande upplevelse själva, nej, men för att mina vänner är lyckligt kära och för att deras pojkar är bra. Jag blir inte avundsjuk eller hatisk mot dem (som jag fortfarande blir mot andra par, jag vet, jag vet, inte deras fel, men det skiter jag i) för att de ger mig hopp. Bus skrev om att få frukost lagat till sig och att det inte spelar någon roll om det är sörjigt och grått ute, för hon är glad inuti. Det är jag med nu, allt oftare. Jag är fortfarande arg och bitter ibland, men oftare glad. :)

1 kommentar:

Cilla sa...

aah, jag längtar så otroligt till imorgon och det är jättejättejobbigt att inte kunna säga det till någon här hemma!! Jag vill berätta för alla, men jag ska vara duktig och låta bli ;P
Städa är bra, har redan både bäddat, diskat och städat skrivbordet idag, det blir ju så fiiint! :)
kram! <3