måndag, december 14, 2009

ring ring ring.

08:56

lördagskvällen bjöd på lussefika i Kollektivet med mina flickor, innan jag spökade ut mig i pjyamas, tröja, morgonrock och handduk till Arthur Dent, mötte upp Bus&Bumby och åkte på maskerad. superkul kväll som avslutades med att min underbara bror <3 kom och hämtade mig I BIL så jag slapp mecka med spårvagnar och tåg hem. lyxigt är bara förnamnet. :)

söndagen blev slapp. jag tog en promenad till Bunketorp, sprang 3,5an och promenerade hem. åt söndagsmiddag i form av skinkstek, sås&potatis med brysselkål med Stor bror och mamma, sen släpade vi oss alla tre till affären och handlade mat. väl hemma igen bakade vi lucka 13 i julkakskalendern, mandelmusslor. kvällen avslutades med försenat firande av farfar och kvällsfika med mackor och te hemma hos dem innan jag dråsade i säng, bra trött.

natten har varit orolig, mest för att jag har fått något skumt problem med höger ben, alldeles under vaden. det gör apont, som kramp hela tiden. den känslan man har när man stukat foten och fått den vrålhårt lindad för att sakta ner blodflödet - så känns det, som det inte kommer tillräckligt mycket blod till muskeln. och jätteömt. det började märkas i fredags, sen har det bara blivit värre och inatt vaknade jag X antal gånger av att det gjorde ont och bara låg och vred på mig. det skumma är att det försvinner när jag tränar. gå och springa är det bästa jag kan göra känns det som, för då gör det inte ont alls. ah crap. kanske ska ta och kolla upp det snart om de inte släpper. farmor trodde brist på magnesium, elektrolytbrist ger ju kramp, men borde det inte slå på någonstans mer än just under höger vad då? skumt, som sagt.

ny vecka, ingen tenta förestående.
vetenskaplig teori och metodik III, here I come!

Inga kommentarer: