lördag, december 12, 2009

hey ya!

17:40

igår skrev jag 12-poängstenta och äntligen landade axlarna på sina normalalåga nivåer nedanför öronen. jag märker väldigt sällan hur mycket jag faktiskt stressar upp mig förrän efteråt när jag känner efter lite och upptäcker att huvudet är helt manglat och jag är helt slut i hela kroppen. men, nu är tentan gjord och jag kan bara hålla tummarna att det gick vägen.

mamma fyllde dessutom år igår, så det bjöds på restaurangbesök på Tre Indier, som jag efter igårkväll rekommenderar varmt. mysig inredning, jättetrevligt personal och, framför allt, helt fantastisk mat! mina samosas var mums, serverade med en chilismakade chutney och lite salt kikärtssallad. mango lassin var precis så iskall och lagom söt och den malai kofta jag åt passade perfekt till det stekta riset och vanligt naan. smakrikt, vilket är en av de viktigaste sakerna för mig när det gäller indisk mat. hallelujamoment. :)
efter det åkte vi till Pustervik och jag skrattade så jag fick ont i kinderna av Schtunks tolkning av "Onkel Vanja". elände och vemod kan han, Tjechov, men då räknade han nog inte med att 4 clowner skulle spela hans pjäs. :P
Seriöst - har du möjlighet, gå och se dem!

idag har varit så stillsam som jag vill ha mina helger efter stressiga veckor. julkalender, städa viktiga-papper-pärmar (som jag velat göra i flera veckor, så skönt!), lååång frukost, promenad, baka cornflakestoppar och pepparkakscheesecake och fixat med maskeradutstyrsel. jag hade tänkt mig Michael Jackson, men hittade ingen jag kunde låna en bra svart väst av, så jag tänkte om. avslöjar vad jag var imorgon. :)

idag är det mindre än en vecka tills jag åker till Falun. <3

1 kommentar:

Julia sa...

Tre Indier är fantastiskt bra. var där för nåt år sen också.
Pussi!