tisdag, december 15, 2009

hey little sister, who's your superman?

14:39

igår gav jag upp inför mitt värkande ben och ringde sjukvårdsupplysningen för att få lite uppslag på vad det var för fel på mig. efter att sköterskan frågat hur det kändes, om det var ömt, svullet, färgskillnad? så frågade hon om jag åt p-piller? och det gör jag ju. "Jaa, då borde du nog åka in och få benet undersökt, det kan ju vara en blodpropp."
...?
...!
så mer än måttligt nojig (jag hade ju för fanken haft ont i benet sen i fredags!)tog jag en knäckemacka i farten, slängde ner ett äpple i ryggsäcken tillsammans med skolböcker och hoppade på första bästa tåg till Kunsgbacka. efter typ en timmes väntande på Närakuten fick jag träffa en dr. Jonas som lugnade förklarade att nej, jag hade ingen blodpropp (för då hade jag haft en svullen vad som inte dallrade när den var avslappnad och haft galet ont om jag flexade foten mot huvudet), utan det var bara en lagom elak inflammation i muskeln. phew. skräm mig inte.

mamma hittade en Voltarensalva hemma som har räddat min natt, hade inte pallat en vakna-sova-vakna-sova-natt till. nu är det bättre och jag kan sitta ner längre än 5 minuter. :)

det snöade imorse när jag gick ut på promenad och jag kände mig alldeles glad ända in i själen. när jag kom hem igen var det plusgrader och duggregnade. typiskt Göteborg. nu är det slask, kallt och ruggigt ute och jag har haft slutseminarie i Vetenskaplig teori och metodik III, vilket förvisso är skönt, men vansinnigt segt. snart ska jag träffa min handledare och diskutera om min ämnesfördjupning - jag hoppas på lite insikter och hjälp.

mest av allt vill jag kura ner mig i en soffa med en kopp varmt te och inte tänka på något. den här veckan ska gå fort har jag bestämt. längtar till fredag och Falun. <3

2 kommentarer:

Julia sa...

Jo äntligen snö å vad jag ahr längtat. och den ligger kvar än och inga plusgrader. jag tar med mig lite i en burk imorn kanske ? pussi..

Julia sa...

jag behöver verkligen hjälp. hur gör jag så jag får en bild överst i bloggen??