torsdag, december 17, 2009

hej mitt vinterland.

13:35

mitt handledarmöte gjorde mig förvirrad än jag varit innan och stundtals kände jag mig gråtfärdig, både under tiden och efteråt. på kvällen var jag bar depp och övevägde seriöst att slänga hela magisteruppsats-projektet överbord och börja söka jobb istället, men efter en promenad och massa diskussion med en väldigt peppande och stöttande mamma så kände jag mig kapabel nog att ta ett djupt andetag och säga högt: "Det är klart det kommer gå!"
efter att ha spytt galla över mötet i min statusrad på Facebook fick jag dessutom ett antal kommentarer som fick det klart för mig att tydligen är det meningen att man ska bli förvirrad av sin handledare. eller så har alla vi helt enkelt fått kassa handledare, det kan ju också tänkas.

det mest frustrerande under mötet var att hon inte fattade vad jag ville göra. jag förklarade. "Jaha, du menar såhär!" sa hon och jag sa: "Ehh... nej, nu har du missförstått." och förklarade igen. upprepa ytterligare två gånger. den sista gången snurrade jag in mig i min förklaring så mycket att jag inte förstod mig själv. jag hade velat gå därifrån med ett par konkreta frågor, ta reda på det här och det här, men nej.

idag känner jag att livsandarna och lusten att plugga har kommit tillbaka lite. jag struntade i skolan igår, tagit en promenad idag i bitande kall vind och solsken. bakat en del inför flytten - knäckebröd, müsli och skorpor som ligger på tork i ugnen. jag har skaffat en soffa också. :)

Inga kommentarer: