söndag, december 20, 2009

happyhappyjoy.

18:03

i fredags, efter ett härligt jobbigt skivstångspass, lunchshopping (sushi!) och lite kramar från Lady Hickups satte jag mig på tåget mot Falun. tiden innan tågbytet gick fort - tiden efter tågbytet gick oförklaringt långsamt. men jag kom fram, utan förseningar och möttes av snö, kyla och min Falun. <3 efter sex äckligt långa och allmänt jobbigt veckor utan honom... det var helt underbart att träffa honom igen.

i Falun är det snö och kallt. igår stoltserade med -22 grader, idag är det tackochlov lite mer humana -6. vi har gjort lite julgodis (mandelkrokant och nougat), gått lite vinterpromenader, kikat på film och ikväll ska vi in till världsmetropolen Falun och kolla på "Avatar" på bio. allt är happyhappyjoy utom min mage som har fått totalflipp och är helt knäpp.

jag känner mig lite som ett plåster på honom, men vi är rätt plåstriga på varandra bägge två. me like. <3 imorgon är det bara en vecka tills jag flyttar till min lägenhet och han kommer ner till mig över nyår. som sagt - happyhappyjoy. :) nu ligger han slocknad i soffan, så jag ska gå och pussa lite på honom - bara för att jag kan. :)

1 kommentar:

pictures of me sa...

fummel, när kommer du hem igen?

<3