fredag, december 04, 2009

hur kan veckan redan vara slut?!

17:23

jaha, det var det vintervädret det. tack Göteborg, för det milda vädret och det mer eller mindre konstant hägrande regnet. det är faktiskt december, jag inser att det är rent befängt att be om snö, men ge mig lite kyla och frost om i alla fall! Falun hade tydligen fått snö. kul för honom. om den inte är kvar när jag kommer dit tänker jag tjura á la treåring i trotsåldern.

idag har det enligt julkakskalendern bakats chokladkakor med salt - en riktigt fullträff. tänk att choklad och salt kan vara så gott ihop. :) bestämde mig igår för att baka lite inför genrepet imorgon, ska vi sitta på Pustervik mellan 12 och 22 misstänker jag att det kan behövas en och annan kaka för att hålla humöret uppe. inne i ugnen gräddas en plåt med chokladrutor som jag spice:ade till lite med att tillsätta kardemumma och apelsin. inget recept direkt, utan jag körde lite efter eget huvud - det kan bli totalt fail... eller succé. vi får se vad utfallet blir. lika bra att baka den idag, så får den stå till sig lite till imorgon. imorgon ska jag svänga ihop en saffranskaka och en citron-och-mandelmassakaka. vi får se vad som går hem. :)

känns som mitt i veckan och inte fredag. mycket underligt. varit mkt duktig med pluggande idag och sitter mest och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka in till stan. ska svänga förbi Mikkis och farmor&farfar för att låna kläder till showcaset - svarta leggings ("Vi kan väl ha svarta tights?" Jag: "NEJ!" Alla andra: "Ja!". det var inte min idé. tights... burr.) och rutig skjorta. sen, till TFDA för extrainsatt dansklass kl. 20. sen ska jag hem och äta tunnbrödsrulle. :D

1 kommentar:

Julia sa...

inte tights, det är ju rätt så jäkla fult. men vad gör man inte för gruppen :P