lördag, december 26, 2009

dan före dan före flyttdagen.

22:44

lugn jul med lite för mycket godis, men what the heck, bara jul en gång om året. :)

jag packar och packar, men det märks liksom inte av. halva gaberoben nere i två enorma resväskor och alla kokböcker nere i flyttlåda. jag ägnade någon timme åt att trassla ut alla mina halsband ur varandra och sen försökte jag vika ihop dem noggrant för att de inte ska trassla ihop sig igen. fåfängt hopp misstänker jag, men försöka går. :P

varit iväg och träffat Bus och promenerat idag - tanken var att vi skulle springa, men hon hade lite hosta och jag har trötta höftböjare efter att ha gått ute och det var snuskigt halt i Ruddalen, så promenad blev det. och så fick jag min julklapp - ett nybakt, härligt bröd och tillhörande recept. jag frös in det, så nu har jag nybakt bröd att ta av när jag blir hungrig efter flytten. tala om flax. :)

imorgon ska jag och Lady Hickups till Kvibergs marknad och jag ska shoppa grönsaker. Bus skulle ha följt med, men hon mådde krassligt efter promenaden idag, så hon ska krya på sig istället. mindre än två dagar kvar tills jag flyttar nu. yay! \o/ det känns lite overkligt.

Inga kommentarer: