tisdag, november 17, 2009

mislyckade havrekex och en öm nacke.

20:53

mest framträdande idag har varit en molande smärta precis där skulderbladen börjar och nacken slutar. jag har fått massage, stretchat och bara försökt låta den vara, men det ger sig inte. det strålar upp i huvudet och ger mig huvudvärk till på köpet. det omintetgjorde effektivt mitt deltagande i NYC - Peacheskoreografin är en slit-och-släng-med-huvudet-koreografi och det hade bara varit painful. dumma dumma.

fortfarande trött. fattar fortfarande inte varför. jag har i alla fall bakat havrekex (eller nåt. hemskaste degen, jag måste gjort något fel. den bara sprack upp och smulade sig och gick sönder. men de få som höll ihop var goda. :)) pluggat, åkt till banken och fixat handpenningspengar till MIN LÄGENHET (oj! vad bra det känns att skriva så!) och därefter pluggat mer, handlat, pluggat och lagat mat. end of day.

jag är lite mycket avundsjuk på folk som har sina respektive lovers närmre än 6 timmars tågresa ifrån sig. varför är tredje veckan alltid den värsta?

imorgon är det mer plugg, lunchträning med core på Sportlife Almedal, mer plugg och på eftermiddagen julbak med Banana, Mikkis, Gabs och ev. lite mer folk. det ska bli skoj! :D

Inga kommentarer: