lördag, november 07, 2009

hem ljuva hem.

23:58

jag är fortfarande hemma. det är fortfarande lika skönt. jag har kramat mina föräldrar en massa och upprepat gång på gång hur skööönt det är att vara hemma igen.

och det är det. faktiskt. hela den jobbiga känslan som satt i magen under veckan är poff! puts väck och jag mår glad solstråle igen. min promenad upp till affären förut råkade förlängas med en sväng runt Mossen (dvs. typ en timme istället för en kvart) och sen spenderade jag över en timme i telefonen med min man (jag får hitta på ett nytt nick igen, jag vill inte riktigt återuppliva hans gamla. känns lite skanky och inte riktigt rätt eftersom vi börjar på nytt och inte börjar om. jag jobbar på det.) och fick updates om att det minsann är lika grått i Falun som här. :P efter in påtvingat avslutande eftersom maten blev klar, i duschen och därefter iväg till matchen, som pappas flickor vann med glans mot schweiziska LC Brühl. fick skjuts av min snälla moder till Kollektivet, där jag uppvaktade Mikkis lite med lite blommor och en flaska druvkärnsolja (I know what she wants. ;)). hon har ju fått jobb, sitt första riktigt jobb som kostekonom! och det är banne mig värt att fira. :)

Gabs kom strax efter sju - sen dess har vi spelat gamla Ps2-spel (SPACEINVADERS!), ätit tårta och snackat tjejgrejer. en kväll helt i min smak. :)

Inga kommentarer: