lördag, november 07, 2009

post-Umeå.

11:28

hemma. jag är hemma igen. hemmahemmahemma.
jag ville så verkligen inte åka upp till Umeå, satt i full kupé på vägen upp med huvudet in mot sätet och grät och ville hoppa av tåget. men eftersom jag egentligen inte hade någon vettig anledning att inte åka upp, så åkte jag upp ändå. för att göra en vad som kan bli en lång historia väldigt kort: skolan har varit helt underbar med härligt intressanta och inspirerande föreläsningar - tiden som jag inte har varit i skolan har varit kass, jag har mått dåligt och lesset och bara längtat hem. nu är jag, efter 15 timmars buss-och-tågresa, hemma, äntligen hemma i ljuva Göteborg igen. just nu vill jag aldrig någonsin mer sätta min fot på något färdmedel som ska längre bort än Partille och tänker konsekvent vägra att åka någonstans i minst två veckor.

jag kom hem och fick en stor bamsekram av mamma. sen gjorde vi mackor och jag väckte pappa och så åt vi frukost på sängen. känns galet att ha sån hemlängtan som jag haft - herregud, jag är ju 22 år! men det spelar tydligen ingen roll. :P

jag ska upp till affären och handla sojamjölk, få lite promenad och frisk luft. sen sova en stund, titta på handbollsmatch och kvällen ska spenderas i Kollektivet hos Mikkis (som jag förövrigt också har längtat efter!) på spelkväll med TP och Playstation och Gabs och lite mer folk. lagom jobbig kväll. :)

hemma igen. <3

Inga kommentarer: