fredag, november 13, 2009

det är någonting med dej, det är en grad bättre med dej.

17:14

jag lyckades knipa åt mig en drop-in-biljett till S-core:en igår och vilket härligt pass! instruktören instruerade faktiskt, pratade på hela tiden, förklarade, förtydligade och pushade hela vägen i 30 minuter. en svidande känsla i magmusklerna talade sitt tydliga språk och jag ska försöka planera in att kunna gå på hennes nästa pass (på lunch på onsdag, av alla tider.). idag hade jag bestämt mig för att köra bodypump på samma anläggning och återigen fick jag ett par riktigt bra instruktörer. tydligen hade jag hamnat på ett pass de hade bestämt sig för att team:a på och dessutom bytt ut två av de "lättare" låtarna och gjort om vanliga bodypump till "bodypump extreme". inte mig emot. :) svetten lackade, mjölksyran kickade in rätt fort, men gud så skönt och allt blir så mycket lättare med bra instruktörer och lite dunkade technoversioner av låtar (i vanliga fall är jag definitivt inte ett fan av techno av något slag, men det funkar förvånansvärt bra att både köra styrketräning och spinning till). Sportlife får mycket plus för att de genomgående tycks ha duktiga och välutbildade instruktörer. :) visst finns det undantag, men de har varit få än så länge.

med den förestående flytten i tankarna bänkade jag mig vid datorn och tog itu med att försöka boka tid på banken, fixa adressändring, elbolag och försäkring. lite telefonsamtal och krångel senare har jag i alla fall lyckats fixa adressändring och försäkring. de andra är påbörjade (= väntar svar från personer jag behöver få tag på) och kommer förhoppningsvis avslutas på måndag. vuxenfasonerna fortsatte på bästa sätt genom att jag drog ett djupt andetag och räknade på lite mer exakt med hur mycket jag hade spräckt min budget under oktober och hur mycket jag har lyckats återupprätta den genom att jobba den här veckan. turligt nog för mig så räckte det med jobbet nu för att få det att gå ihop igen. phew. skönt att veta att jag inte är luspank i alla fall. :)

Cypher night på KulturATOM ikväll - efter förslag från mamma och några sms senare har jag vips! sällskap av Pysslingen och behöver inte gå dit ensam. woho, woho! :D

Inga kommentarer: