fredag, oktober 23, 2009

thank God it's friday!

16:08

igår var Mikkis och nästan obscent effektiva med att skriva iordning vår uppgift om en kvalitativ metod. på två timmat lyckades vi på ett galant vis beskriva, anknyta till kurslitteratur och analysera det vi skulle - för att när vi kom hem upptäcka att vi hade fått ett förtydligande mail får en av våra lärare som upplyste oss om att uppgiften var enskild. ehh ja. då dog vi lite. Mikkis fortsatte vara effektiv och skrev om sin på studs, jag drog ut på det, läste istället och skrev om min idag. summan av kardemumman är att vi i sluttampen har tre olika versioner av samma uppgift. enskild uppgift my ass.

igår fick jag äntligen till en fika med min Pyssling från Tranås som flyttat hit för att plugga på Chalmers. efter tre månader velande lyckades vi äntligen matcha ihop våra scheman och det resulterade i fika på Husaren i Haga där vi tappert försökte äta upp en kanelbulle, sen följde hon med och kikade på när jag dansade. och så pratade vi i princip nonstop under hela tiden. :) så härligt att se henne igen! :D

jag tror jag lyckades göra slut på all min effektivitet igår, för idag har inte varit i närheten lika produktiv. jag skrev om min uppgift, som sagt, sen har jag mest segat och i slutändan lyckats läsa lite i min doktorsavhandling jag ska ta mig igenom och analysera. nåja, man kan inte lyckas alla dagar. nu har jag i alla fall lagt undan böckerna för dagen, fixat mig med klänning, smink och bling, för vid 17 är det AW som gäller med Mikkis, Kombo, Gabs och eventuellt lite mer folk. social tillställning, mat och öl! thank God it's friday och att veckan snart är slut. :)

Inga kommentarer: